Onze leden zijn een afspiegeling van de bewoners van Hoorn, Blokker en Zwaag. De Hoornse Onafhankelijke Partij heeft de afgelopen periode veel nieuwe leden erbij gekregen. Onze leden zijn mensen, van jong tot oud, uit alle lagen van de bevolking met een diversiteit aan beroepen. Onze leden hebben verschillende politieke voorkeuren, samengebracht in één lokale partij. Met een gezamenlijk doel: een leefbare en aangename gemeente voor iedereen.

Alle leden hebben een stem in de beslissingen die we nemen in de partij. Deze kan je laten horen tijdens onze ledenvergaderingen. Leden kunnen lid worden van de steunfractie, waar we wekelijks de actualiteit bespreken, en wordt besloten welke koers we varen en de daarbij behorende beslissingen nemen.

Met name jongeren ervaren HOP als een frisse partij. En dat is wat wij zijn, in 2014 hebben we voor het eerst deelgenomen aan de gemeenteraadsverkiezingen, en dat werd gewaardeerd door de kiezers met maar liefst twee zetels!

Iets wat we samen met alle enthousiaste leden hebben gedaan, een sleutelwoord in onze partij, samen. De Hoornse Onafhankelijke Partij heeft menselijkheid, helderheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Er zijn weer verkiezingen in 2022, en dat is altijd weer spannend. Onze leden gaan er weer voor, een groot aantal leden heeft zich aangemeld als vrijwilliger, en zetten zich aankomende tijd 100 % in. We hebben al aantal zeer goede dingen bereikt voor de inwoners van Hoorn, Blokker en Zwaag. Dat willen we graag voortzetten in een volgende periode,

Ben je geen lid, en denk je, ik wil ook meepraten, en meedenken, meld je dan aan. Voor het bedrag van € 10,00 per jaar ben je lid, en kan jij ook je stem en mening laten horen!